Aan de rand van Middelburg ligt het groene Woonpark Mortiere. Op een unieke locatie in deze nieuwbouwwijk bouwden we een riante villa voor een particuliere opdrachtgever. De woning is voorzien van een rieten dak, inpandige garage, meerdere badkamers, een woonkeuken en zwembad met poolhouse. Een mooi project met een echte blikvanger als resultaat!

Expertise

nieuwbouw

Opdrachtgever

particulier

Oplevering

2019

Locatie

Woonpark Mortiere, Middelburg

Van ontwerp tot concreet plan

Na de aankoop van een kavel in het Middelburgse Woonpark Mortiere schakelde de familie een architect in om hun droomhuis te ontwerpen. Als aannemersbedrijf kwamen wij in beeld nadat we eerder de naastgelegen woning bouwden. Dit resultaat viel zo in de smaak bij de familie, dat we ook deze opdracht mochten uitvoeren. In samenwerking met de familie maakten we het ontwerp compleet. We brachten de bouwkosten in kaart en werkten samen met de familie alle wensen en mogelijkheden uit.  Na het maken van een definitieve offerte en concrete planning kon de bouw van de nieuwbouwwoning definitief van start.

Luxe uitstraling

De moderne kapconstructie met meerdere dakkapellen en het rieten dak zorgen voor een luxe uitstraling van de villa. Ook realiseerden we meerdere badkamers en plaatsten we een ruime woonkeuken. Door dit te combineren met visgraat tegel- parketvloeren, strak tegelwerk en een eikenhouten voordeur en trap, ontstond een strak resultaat aan de binnen- én buitenkant van de woning. Het zwembad met poolhouse maakt het plaatje helemaal compleet.

Duurzaam bouwen en energiezuinig wonen

Als bouwbegeleider adviseerden we de familie niet alleen over de indeling en materiaalkeuze van de woning. Ook over duurzaamheid en energiezuinig wonen is goed nagedacht. Zo voldoet de woning aan de nieuwste normen op het gebied van duurzame energie. En is de woning toekomstbestendig ingericht met een warmtepomp en zonnepanelen.

“Voor een particuliere opdrachtgever is een nieuwbouwproject een grote investering. Met onze persoonlijke begeleiding, heldere communicatie en korte lijnen met de familie zijn we erin geslaagd om binnen zeven maanden een prachtige villa te realiseren.”

Rinco de Kraker - projectbegeleider

Volledig ontzorgen

Of het nu gaat om de bouwconstructie, het schilderwerk of de vloeren: we pakten het complete plaatje aan en leverden de woning sleutelklaar op. Gedurende het bouwproces namen we dan ook alles uit handen. Als hoofdaannemer stuurden we onderaannemers aan en coördineerden we het contact met de gemeente en andere partijen. Op deze manier kon de familie zich volledig focussen op de inrichting van de woning. En vooral genieten van de zichtbare vorderingen van hun droomhuis!

Ook een nieuwbouwwoning realiseren?

Heeft u een kavel op het oog waarop u een woning wilt laten bouwen? Aannemersbedrijf Van Helleman is specialist in nieuwbouw. We helpen u graag om uw droomhuis te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.