Heeft u een kavel op het oog waarop u een woning wilt laten bouwen? We helpen u graag om uw droomhuis te realiseren.

Oog voor detail

Of het nu gaat om een villa, bungalow of houtskeletwoning: bij het bouwen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we samen uw wensen. We nemen alle opties door en adviseren u over de mogelijkheden die binnen uw budget passen. Vanzelfsprekend hebben wij kennis van duurzaamheid en adviseren we hoe u uw nieuwbouwwoning energiezuinig kunt inrichten. Het liefst doen we dit in samenspraak met u en de architect. Door dit in ‘bouwteamverband’ te doen, hoeft u niet bang te zijn dat er iets over het hoofd wordt gezien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als aannemer werken we nauwkeurig en netjes. We zorgen er dan ook voor dat uw directe omgeving zo min mogelijk overlast ervaart van onze werkzaamheden.

Persoonlijke begeleiding en advies

Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning moet u veel cruciale beslissingen nemen. Denk aan de bouwstijl, indeling en materiaalkeuze. Met Van Helleman aan uw zijde staat u er niet alleen voor. Wij treden op als bouwbegeleider en sturen als hoofdaannemer alle partijen aan. Op deze manier heeft u gedurende de bouw een vast aanspreekpunt waarmee u kunt schakelen. Zo zijn de lijnen kort en kunt u indien gewenst in iedere fase van de bouw rekenen op onze persoonlijke begeleiding en advies.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de manier waarop wij als aannemer te werk gaan bij nieuwbouw? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.