Bent u op zoek naar een aannemer voor restauratiewerkzaamheden? Aannemersbedrijf Van Helleman heeft ruim 80 jaar ervaring in het restaureren van oude boerderijen, Rijksmonumenten en andere monumentale panden. Van oudsher staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. We werken nauwkeurig en maken gebruik van authentieke materialen.

Restauratiespecialist met oog voor detail

Als specialist in restauratie weten wij als geen ander hoe we uw pand moeten restaureren. Uiteraard met oog voor het authentieke karakter en het behoud van originele details. Ons team zorgt ervoor dat de historie van het pand een blikvanger is en blijft. We zijn gespecialiseerd in houtbewerking. Of het nu gaat om het restaureren van een balkon, gevel of een complete kap: we voeren zoveel mogelijk restauratiewerkzaamheden uit met eigen materialen en technieken.

 

Van monumentenglas tot gevelherstel

Naast het herstellen van houtwerk, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere het herstellen van gevels, stucwerk en zinkwerk. We plaatsen monumentenglas zonder het authentieke karakter te verliezen. Daarnaast adviseren we u graag over duurzaamheid. Restaureren is namelijk één ding, maar nadenken over de toekomst is net zo belangrijk. Zeker als het gaat om een oud pand. We zorgen ervoor dat uw pand jarenlang onderhoudsvrij is en u hier voorlopig niet naar om hoeft te kijken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze expertise en ervaring op het gebied van restauratie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.