Familie Griffioen - Torentrans Middelburg

“In de afgelopen jaren hebben we regelmatig aannemers ingezet voor verschillende verbouwingen. Voor een grote (keuken)uitbouw aan de achterzijde van onze woning hebben we voor Van Helleman gekozen en hiermee hebben we eindelijk een aannemer gevonden die doet wat hij belooft. De volledige verbouwing is keurig en volgens de planning verlopen. De medewerkers van Van Helleman waren naast zeer kundig, ook prettig in de omgang. Ook de combinatie samenwerking met Grando hebben we als erg prettig ervaren. Wat ons vooral is bijgebleven is de flexibiliteit en het meedenken van de aannemer.”

Familie Bliek - familiecamping ‘De Molenhoek’ in Kamperland

“Van Helleman heeft bij ons meerdere projecten gedaan, zoals de bouw van een geheel nieuw sanitairgebouw en een volledige renovatie van een bestaand toiletgebouw. Ook heeft Van Helleman meegebouwd aan het zwembad op de camping en een houten vloer in de horecagelegenheid gelegd. We hebben dus veel contact gehad met dit aannemersbedrijf en zijn zeer tevreden. Waarom? Gewoon, je krijgt waar voor je geld!

Piet van Waarde - cafetaria ‘De Buuzen’ in Arnemuiden

“Cafetaria De Buuzen is enige tijd geleden compleet gerenoveerd. Eerst helemaal gestript: vloer, plafond en muren en deel van de fundering eruit. Daarna is de boel weer opgebouwd. Met een stukje aanbouw. En dit alles in een niet reëel tijdspad. Toch heeft Van Helleman het gedaan. Dit aannemersbedrijf is flexibel en beschikt over de juiste vakmensen, ze zijn fatsoenlijk en werken netjes. Ruimen de boel bijvoorbeeld steeds op, dat is prettig. Maar het allerbelangrijkste vond ik wel dat Van Helleman het hele traject meedacht. Vakman in hart en nieren.“

Bram Rodenburg - Koudekerseweg 11 in Middelburg

“Van Helleman heeft ons hele huis gerenoveerd. Inclusief garage als aanbouw. Die is in dezelfde staat als het huis gebouwd. De bouw verliep naar alle tevredenheid. Belangrijk is om in zo’n speciaal project goed te blijven communiceren. Kleine dingen lopen wel eens anders dan gepland, dat is overal en soms niet te voorkomen als het maar goed wordt opgelost. In de aannemerswereld ben je afhankelijk van vakmensen, maar die moet je ook goed kunnen aansturen en dat is gebeurd. Waar ik vooral tevreden over ben is dat Van Helleman zijn afspraken na komt. Wat je afspreekt, krijg je.”