Aannemersbedrijf Van Helleman is al ruim 80 jaar een begrip in Zeeland. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in verbouw en renovatienieuwbouwrestauratie en onderhoud. We nemen u graag mee in de geschiedenis van ons familiebedrijf en onze werkwijze als gerenommeerd aannemersbedrijf in Zeeland.

Vertrouwen in bouwen

Van Helleman staat al ruim 80 jaar voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons team weet als geen ander hoe we het hoogst haalbare resultaat voor u kunnen bereiken. Wat uw bouwvraag ook is. Vanaf de eerste schetsen tot aan de oplevering van het project denken we met u mee. We adviseren u over de mogelijkheden én onmogelijkheden en wijzen u op eventuele valkuilen. Ook als het gaat om de kosten. Hierin zijn we altijd transparant, iets wat veel klanten erg waarderen. Vooraf nemen we de begroting met u door en kijken we samen hoe we op een zo efficiënt mogelijke manier tot het beste resultaat kunnen komen. Daarnaast nemen we u in iedere fase van het project mee in de planning en voortgang van de werkzaamheden. Zo houdt u zelf gevoel bij de vorderingen. Zie ons als uw partner en bouwbegeleider waar u met vertrouwen op kunt bouwen. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, restauratie of een complete nieuwbouwwoning. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Alles onder één dak

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen, is goede en efficiënte communicatie essentieel. Daarom kunt u bij Van Helleman rekenen op persoonlijke betrokkenheid. U heeft één vast aanspreekpunt die uw project vanaf de start tot aan de oplevering coördineert. Ons team bestaat uit allround vakspecialisten die klantgericht werken en ook tijdens de bouw met u meedenken. We werken nauw samen met vaste onderaannemers, zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Als hoofdaannemer zorgen wij dat alles soepel, efficiënt en in goede harmonie verloopt. Samen met u en alle betrokken partijen.

Grando Keukens en Bad

Wilt u tijdens de bouw van uw nieuwbouwwoning, verbouwing of renovatie een nieuwe keuken of badkamer realiseren? Hans van Helleman is mede-eigenaar van Grando Keukens en Bad. Door deze unieke combinatie kunt u de coördinatie, planning en oplevering van uw droomkeuken of badkamer als geheel bij Van Helleman onderbrengen. Alles onder één dak.