Een huis verbouwen of renoveren is vaak een tijdrovende klus. Waarschijnlijk zit u vol ideeën, maar heeft u geen idee wat er allemaal bij komt kijken en waar u moet beginnen. Aannemersbedrijf Van Helleman is specialist in verbouw en renovatie. We hebben al meer dan 80 jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van diverse woningen, panden en appartementen. We werken graag samen met u toe naar een mooi resultaat.

Van concept tot definitief plan

Bij een verbouwing of renovatie nemen we uw ideeën van tevoren samen door. Of het nu gaat om het renoveren van een appartementencomplex, een (vakantie)woning of het plaatsen van een aanbouw: we brengen uw plannen graag tot leven. We starten met het inventariseren van uw wensen en ideeën en het opstellen van een kostenraming. Heeft u al een architect of tekenbureau op het oog? Of bent u al in het bezit van een compleet uitgewerkt (concept)plan? Dan kunnen we ook direct aan de slag om dit verder uit te werken. Zo niet, dan adviseren wij u graag over een geschikte architect die past bij de bouwstijl die u wilt realiseren. Door eerst de kostenraming te maken en dit vervolgens in samenspraak uit te laten werken door een architect of tekenbureau, komt u niet voor verrassingen te staan. Als aannemersbedrijf zien wij erop toe dat de kosten zoveel mogelijk binnen uw budget blijven.

Hét moment om te verduurzamen

Wanneer u gaat verbouwen of renoveren is dat hét moment om ook over duurzaamheid na te denken. Of u nu van plan bent om uw woning, badkamer, keuken of zolder te verbouwen. Of juist een aanbouw wilt plaatsen. Wij maken uw woning niet alleen mooier, ook duurzamer! Zo voorzien we nieuwe kozijnen direct van hoogwaardig dubbel glas en passen we de elektriciteit aan naar de huidige normen. Maar ook over een goede isolatie, verwarmen zonder aardgas en zuinige verlichting adviseren wij u graag. Zo bent u direct voorbereid op de toekomst.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze expertise en ervaring op het gebied van verbouwen en renoveren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.