Niets is vervelender dan ramen of deuren die klemmen of houtrot in uw kozijnen. Het goed onderhouden van een woning of monumentaal pand is nu eenmaal essentieel. Voor de staat en waarde van het gebouw, maar ook voor uw woonplezier. Voorkom achterstallig onderhoud en laat het goed uitvoeren. Schakel ons op tijd in als deskundige onderhoudsaannemer.

Woning of monumentaal pand onderhouden

De noodzaak van onderhoudswerkzaamheden wordt vaak onderschat. Wanneer u uw woning of monumentaal pand goed wilt onderhouden, is daar (preventief) onderhoud voor nodig. Of het nu gaat om klemmende ramen, houtrot of het onderhouden van gevels en dakgoten. Voor het onderhouden van uw woning of monumentaal pand kunt u ons inschakelen als onderhoudsaannemer. We adviseren u graag over de stappen die nodig zijn. We zorgen ervoor dat uw pand voor langere tijd in goede staat blijft. Onze vakspecialisten hebben hier ruime ervaring in, hebben aandacht voor kwaliteit en geven u een eerlijk advies.

Lekkage en overig onderhoud

Naast ons specialisme in houtrotherstel, kunt u ook voor lekkages en overige onderhoudswerkzaamheden bij ons terecht. Ons aannemersbedrijf treedt niet alleen bij nieuwbouw-, verbouw en renovatie- en restauratieprojecten op als hoofdaannemer. Ook voor onderhoudswerkzaamheden werken we intensief samen met vaste onderaannemers. Wanneer we een lekkage tegenkomen of stuiten op een elektriciteitsprobleem, schakelen we dan ook graag een deskundige loodgieter of elektricien voor u in.

Kosten besparen

Het onderhouden van uw woning of monumentaal pand brengt uiteraard de nodige kosten met zich mee. Door op tijd aan de bel te trekken, kunnen we eventuele gebreken sneller signaleren en oplossen. Hiermee voorkomt u dat er achterstallig onderhoud ontstaat en bespaart u kosten. We informeren u vooraf over ons tarief en nemen samen met u de werkzaamheden door die nodig zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze als het gaat om onderhoud? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.